+31 (0)26 325 2060
info@feijensp.nl

Welkom bij Feijen SP

Aangenaam: kennis te maken met Feijen SP

Feijen SP is gespecialiseerd in het produceren van uiteenlopende onderdelen voor zowel standbouw, showroom als de zakelijke interieurmarkt.

Persoonlijke benadering, oog voor detail en gedegen vakmanschap kenmerken onze manier van werken. Of het nu gaat om een ontvangstbalie, een serie displays of een stijlvolle receptie. Maar met evenveel genoegen produceert Feijen SP een inspirerende winkelpresentatie.

PRECISIE

Geavanceerde CNC gestuurde freesmachines beantwoorden de meest complexe vormgeving moeiteloos, met een precisie die nauwelijks beperkingen kent. Optimaal gebruikmakend van het materiaal, voordeel: weinig afval, duurzaam, prijsvriendelijk en aanzienlijk kortere levertijden. Door gebruik te maken van actuele software garanderen wij een constant kwaliteitsniveau, bovendien bent u bij een herhaalopdracht verzekerd van een exacte kopie.

KEUZE

Goed voorbereid is tijdbesparing en is cruciaal bij standbouw. Wanneer wij in onze moderne opgezette werkplaats de producties van onderdelen, of een bijzonder component op ons nemen, bent uw verzekerd van pasklare elementen die eenvoudig op locatie gemonteerd kunnen worden. Efficiƫntie die zichzelf terugbetaalt en waarschijnlijk sneller dan u zou verwachten.

De afwerking is aan u, maar desgewenst met plezier door ons verzorgd in HPL of een speciale beschermende coating. Krast vast spuitwerk in iedere gewenste kleur, van paarlemoer tot effectlak, in cheque hoogglans of ultramat. Aan u de keuze.

READY-TO-GO

Feijen SP ontwikkelt een breed scala van producten die gelijk ingezet kunnen worden voor beurs of evenement, zoals:

CNC frezen, Feijen SP, hout frezen, maatwerk producten