+31 (0)26 325 2060
info@feijensp.nl

Welkom bij Feijen SP

Afwerkvloeren: hoe snel ligt een vloer?

Deadlines spelen bij standbouw een cruciale rol, tijd heb je nooit over. Waarom tijd verdoen met zaken die ook nog eens niet het gewenste resultaat opleveren.

Onze afwerkvloeren zijn hierop het passende antwoord. Geen gezaag of afval, altijd een strakke en onberispelijke vloer en in combinatie met de ‘Feijen SP systeemvloeren’ een niet te kloppen duo. Producten en of diensten komen op deze vloer nog beter tot zijn recht. Razend rap gelegd, bovendien met een toplaag die nauwelijks onderhoud vergt.

Tijdbesparing

Het leggen van onze afwerkvloer is erg gemakkelijk, met een tegelformaat van 1000 x 1000 mm wordt in een handomdraai iedere stand voorzien van de ideale vloer. Geen schroeven, tape of andere hulpmiddelen, zwevend gelegd en standaard in smetteloos wit. Desgewenst kan op verzoek voor een andere kleur toplaag gekozen worden uit het bestaande leveringsaanbod van onze vaste platenleverancier.

Onderhoud en hergebruik

Onderhoudsvriendelijk is kenmerkend voor onze vloer, de slijtvaste afwerklaag is ongevoelig voor krassen of vuil zelfs na ontelbaar veel voetstappen. De vloer is zodanig duurzaam ontwikkeld dat hij zichzelf door hergebruik ook nog eens snel terugbetaald.

Uitgekiende vloer

Stapelbaar; logistiek voordeel, tegel 1000 x 1000 mm. Gemak per vierkante meter. 50 m2 gaat moeiteloos op een pallet. Dat deze afwerkvloer ongekend snel geleverd kan worden, is bij deze afgesproken!