+31 (0)26 325 2060
info@feijensp.nl

Welkom bij Feijen SP

Claire Table: compact gemak

De Claire Table is de jongste telg in ons tafelprogramma, gebaseerd op hetzelfde principe als de Bridge Table, met dezelfde eigenschappen: doelmatig, praktisch en demontabel. Een vraag die wij vaak kregen luidde: ‘kunnen jullie niet een tafel ontwikkelen die al deze kwaliteiten bezit’. In alle bescheidenheid kunnen wij melden dat wij hierin zijn geslaagd.

De reacties uit de markt overtroffen ook onze verwachtingen: slim, het gemak en de vele mogelijkheden van toepasbaarheid worden alom gewaardeerd. Of hij nu op een beurs of een bedrijfsfeest wordt ingezet, met zijn efficiëntie voelt de Claire Table zich overal thuis.

Brochure_FeijenSP_NL_2022_Claire Table

Claire Table | Feijen SP

Compact gemak

De basis wordt gevormd, door de slimme constructie van het bovenblad met de poten. Na uitvoerig testen is gekozen voor dubbele slotverbindingen, solide en bewezen betrouwbaar, ook na jarenlang intensief gebruik. Kras vast afgewerkt, doelmatig, een onderhoudsvrije tafel voor elke gelegenheid.

Maten & Mogelijkheden

De Claire Table biedt de mogelijkheden om eindeloos te combineren in zowel hoogte als bladformaat. De bladen zijn leverbaar in diverse afmetingen en onderling uitwisselbaar met de poten. De tafel is uitgevoerd in warm wit, waarbij zowel de poten als de zijkant van de bladen voorzien zijn van slagvast 2 mm ABS band. Transport in solide kisten, efficiënt verpakt per 4 stuks. Verzekerd van jarenlang tafelen.

Hebben wij u geïnspireerd? Aan tafel.