+31 (0)26 325 2060
info@feijensp.nl

Welkom bij Feijen SP

Over ons: ‘wij maken wat u bedenkt’

FEIJEN SP is gespecialiseerd in het produceren van uiteenlopende onderdelen voor zowel standbouw, zakelijke interieurmarkt, evenementenbranche als de Yacht Industrie. Daarbij kunnen wij uw ideeën technisch uittekenen in 3D en daarmee uw idee technisch vertalen naar een schitterend (eind)product. Heeft u zelf al een technische tekening? Geen probleem! Wij controleren de tekening en zorgen dat het paneel naar wens gefreesd wordt.

Persoonlijke benadering, oog voor detail en gedegen vakmanschap kenmerken onze manier van werken. Of het nu gaat om het uittekenen van uw idee, het frezen van een paneel, het maken van een ontvangstbalie, een serie displays of een stijlvolle receptie. Wij maken wat u bedenkt, dat is tevens ons motto.

DUURZAAM & INNOVATIEF

Feijen SP produceert op een duurzame wijze. Wij ondernemen verschillende maatregelen om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Daarbij treffen wij maatregelen op het gebied van energieverbruik, afvalscheiding, inkoop van materialen en gebruik van mat Wij maken namelijk optimaal gebruik van ons plaatmateriaal, waardoor wij nauwelijks afval creëren. Daarnaast zijn onze ready-to-go producten gericht op hergebruik, en gaan de producten lang mee.

Genomen maatregelen om de milieueffecten van onze bedrijfsactiviteiten te verminderen:

  • Ontwikkeling van milieuvriendelijke producten en technologieën.
  • Afvalscheiding.
  • Wij hergebruiken energie; onze vacuümpompen zetten kinetische energie om in warmte, door dit warmteterugwinningsysteem kunnen wij de volledige werkplaats verwarmen.
  • De afzuiginstallatie schakelt automatisch op en af, en wordt automatisch afgestemd op de vraag.
  • Wij wekken energie op door middel van zonnepanelen.
 

Wilt u uw project of product duurzaam produceren, neem dan contact met ons op!

READY-TO-GO

FEIJEN SP ontwikkelt een breed scala van producten die gelijk ingezet kunnen worden voor beurs of evenement, zoals:

ZONNEPANELEN VF duurzaamheidslogos 2023 041022_WEB_RGB

WAAR HET ALLEMAAL BEGON

Toen Hans in 1994 besloot om zich zelfstandig te vestigen, kon hij niet bevroeden dat de ontwikkeling van zijn bedrijf zo’n vlucht zou nemen. Met ervaring opgedaan bij een aantal gerenommeerde standbouwbedrijven en de beschikking over een bescheiden werkplaats achtte hij de tijd rijp om voor zichzelf te beginnen. Een periode van aanpakken en mouwen opstropen, er zat immers niemand op hem te wachten. Met deze instelling werden de eerste opdrachten gerealiseerd. Het begon eenvoudig met het produceren van wanden, maar geleidelijk aan werden het onderdelen tot uiteindelijk complete stands. Niets te veel, alles nog even nalopen met net dat beetje extra aandacht werden de klanten behandeld, een aanpak die werkt en nog steeds in het DNA van Feijen SP is terug te vinden. Niet veel later werd de eerste medewerker aangetrokken en kwam er een CNC-freesmachine. Dat bood nog meer perspectief en mogelijkheden.

Opdrachten diende zich niet alleen frequenter aan maar ook de omvang van de projecten nam gestaag toe.

GEEN STANDAARD

In 1996 werd dan ook besloten een groter pand te betrekken 200 meter verderop, inmiddels was de tweede CNC-freesmachine aangeschaft en het aantal medewerkers uitgebreid tot 6 personen. Naast het bedienen van de stand en interieurbouwklanten, begonnen ook steeds meer andere opdrachtgevers het specialisme van Feijen SP te ontdekken. Namelijk onderdelen die verder gingen dan de standaard met behulp van CNC frezen: ronde vormen en gebogen elementen kwamen steeds meer in opmars.

 

MENS EN TECHNIEK

De huidige vestiging is alweer 12 jaar geleden betrokken, ruimer van opzet, 6 volautomatische CNC-freesmachines, kantenlijmmachine, platenpers en volledig uitgeruste werkplaatsmontage afdeling en een eigen spuiterij.
Een enthousiast team van inmiddels 25 medewerkers die elke dag met plezier werken aan de meest uiteenlopende projecten. Met een uitgekiend programma aan in eigen huis ontwikkelde producten waaronder vloeren, wanden maar ook knock-down tafels als mede een uniek demontabel standbouwsysteem wordt met succes gereageerd op vragen uit de markt.

Wij blijven investeren in mensen en techniek, persoonlijke aandacht en zorg voor onze klanten, met deze kernwaarden zien wij dan ook de toekomst met vertrouwen tegemoet. Met als belangrijk uitgangspunt, ‘Wij maken wat u bedenkt’.

Met vriendelijke groet,
Hans Feijen