+31 (0)26 325 2060
info@feijensp.nl

Welkom bij Feijen SP

NIEUW: FSP-Desk

De multifunctionele DESK voor ieder event.

Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van de multifunctionele FSP-desk van Feijen SP. Dit meubelstuk is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte, maar biedt ook unieke functionaliteit door als zowel bar als balie gebruikt te kunnen worden. Ideaal voor evenementenlocaties, kantoren en ontvangstruimtes.

Unieke dubbele functie

Wat onze FSP-desk echt bijzonder maakt, is het innovatieve ontwerp waarbij het blad tevens als bar-koof kan dienen. Hiermee kunt u eenvoudig schakelen tussen een balie voor ontvangst en registratie, en een stijlvolle bar voor gasten en bezoekers. Voeg een luifel toe en transformeer de balie in een complete ontvangstcounter.

Hoogwaardige afwerking

De bar/balie is uitgevoerd in wit HPL met een super krasvaste MP-structuur, wat zorgt voor een duurzame en chique uitstraling. De afwerking met 2 mm ABS-band is watervast verlijmd, waardoor het meubel bestand is tegen intensief gebruik en vocht. Het strakke en moderne uiterlijk wordt versterkt door het ontbreken van uitstekende grepen.

FSP-Desk
Praktische eigenschappen
  • Lichtgewicht: Makkelijk te verplaatsen en te installeren.
  • Afsluitbaar: Voor de veilige opslag van waardevolle spullen.
  • Stelvoeten: Voor perfecte stabiliteit, zelfs op oneffen ondergronden.
  • Makkelijk doorvoeren: Voor gemakkelijke kabelbeheer en integratie van apparatuur.
  • Koelkastruimte: Ideaal voor het koel houden van dranken en etenswaren.
  • Extra schappen: Eén schap per vak op rijboring, voor extra opbergruimte.
  • Recyclebaar materiaal: Vervaardigd uit populierenhout en HPL, voor een milieuvriendelijke keuze.

Gebruiksgemak en flexibiliteit

Zonder gereedschap te monteren en eenvoudig en snel aan elkaar te koppelen, past deze bar/balie in elke setting. Met een diepte van 698 mm en een breedte van 1000 mm, kunt u kiezen uit twee hoogtes: 1020 mm of 1170 mm, afhankelijk van uw wensen en de functie die de bar/balie moet vervullen.

Speciaal ontwerp

Deze bar/balie wordt geleverd in een degelijke kist met twee afwerkpanelen, wat zorgt voor een extra beschermlaag tijdens het transport. Bovendien is er een mogelijkheid om de balie uit te breiden met een ontvangst/registreer counter met luifel, voor een nog professionelere uitstraling.