+31 (0)26 325 2060
info@feijensp.nl

Welkom bij Feijen SP
Euroshop 2023

FSP TUBE: HET STERKE LICHTGEWICHT

Soms is er weinig opbouwtijd, dan is snelheid en efficiency geboden, niets ongewoons in de standbouw. Een doortastende aanpak is dan bepalend voor het welslagen van uw opdracht. Feijen SP heeft hierop ingespeeld. Door middel van een in eigen beheer ontwikkelde koker is er nu een manier om razendsnel en doeltreffend een presentatie te realiseren.

De FSP Tube is ons enorm sterke lichtgewicht. Een stijlvolle beurspresentatie, gemakkelijk opgebouwd en een echte ‘eye-catcher’. 

Sterke lichtgewicht

De FSP Tube is niet alleen bijzonder solide, maar de constructie van schenkels verbonden met vuren latten en bekleed met triplex maakt hem ook nog eens uiterst licht in gewicht.

Bij een formaat van 30 x 30 cm en een lengte van 10 meter buigt hij met een belasting van 400 kilo nauwelijks door. Oprecht een sterke lichtgewicht.

Hetzelfde principe is uiteraard ook toepasbaar in andere formaten voor zowel koven als zuilen. Met de FSP tube is het niet alleen eenvoudig, maar vooral ook snel bouwen. Daarnaast is hij door zijn degelijke uitvoering onbeperkt inzetbaar. Duurzaamheid en rendement gaan hier prima samen.

De afwerking is aan u, zelf eenvoudig in de latex is een mogelijkheid, maar graag brengen wij een voorstel uit in HPL of als het een speciale uitstraling nodig heeft, gaan de mannen van de spuiterij ermee aan de slag.

Ga voor een uitgebreide productinformatie naar de demonstratievideo. Laat u inspireren bij het ontwerpen van uw volgende stand, creëer een opvallende presentatie waarmee u zich onderscheidt. Wij helpen u daar met alle plezier bij.