+31 (0)26 325 2060
info@feijensp.nl

Welkom bij Feijen SP

MEUBELMAKERIJ

De meubelmakerij van Feijen SP, is gespecialiseerd in het voorbereiden van de meest uiteenlopende onderdelen voor de interieurbranche, zodat u voor uw klanten probleemloos de mooiste opdrachten kunt realiseren. Omdat wij het CNC frezen kunnen combineren met onze meubelmakerij, kunnen wij de meest complexe meubels voor u realiseren. 

Gebogen, complex of eenvoudige elementen worden nauwkeurig vervaardigd door vakmannen met oog voor detail waar nodig bijgestaan door CNC-freesmachines. Deze werkwijze garandeert 100% nauwkeurig pasklaar maatwerk. Door de combinatie van de meubelmakerij met de CNC-machines kunnen wij dat beetje extra geven wat uw ontwerp nodig heeft, en de meest bijzondere meubels maken. Ons motto: ‘Wij maken wat u bedenkt’ is een aantoonbaar gebleken succesvolle manier van samenwerking. Met deze aanpak kunnen wij een partner en waardevolle aanvulling van uw werkplaats zijn. Met de expertise van FEIJEN SP als verlengstuk van uw bedrijf is dat een geruststellende gedachte.

EXTRA COMPLEET

Desgewenst vertrouwt u het complete project aan ons toe. Noem het extra compleet, onder uw regie voeren wij de hele klus tot een goed einde, geen zorgen, vaste prijzen en alles op tijd gereed. Van voorbereiding tot gebruiksklaar, tijdens het 3D tekenproces kunt u via uw computer meekijken hoe onze CNC-freesmachine het door u aangeleverde ontwerp moeiteloos vormgeeft, met tijdwinst als belangrijkste factor. Elk onderdeel wordt nauwkeurig en met zorg afgemonteerd voor de uiteindelijke ‘finishing touch’.

Of het nu gaat om een ontvangstbalie, een serie displays of een stijlvolle receptie. Maar met evenveel genoegen produceert FEIJEN SP een inspirerend winkelinterieur. Afwerking geheel naar u wens, in HPL of onderhanden genomen door de mannen van onze eigen spuiterij die elk werkstuk omtoveren in een schitterend eindproduct. Wij zijn overtuigd van de aantrekkelijkheid van deze benadering en zouden deze opvatting graag met u willen delen.

Nieuwsgierig geworden, laten we de mogelijkheden bespreken, ze zullen u aangenaam verrassen.