+31 (0)26 325 2060
info@feijensp.nl

Welkom bij Feijen SP

Standbouwwanden: van formaat

Ontdek de onmisbare standbouwwanden van Feijen SP voor jouw evenement! Wij begrijpen het belang van kwalitatieve wanden bij standbouw en daarom produceren wij wanden die voldoen aan de strengste normen. Bij Feijen SP vind je standbouwwanden die altijd 100% haaks zijn, maatvast, volkomen vlak en vakkundig geperst.

Onze standbouwwanden zijn ontworpen zonder vervelende tackergaatjes of nietjes, waardoor ze niet alleen de schilder te vriend houden, maar ook zorgen voor een strakkere uitstraling en snellere montage. Bovendien bieden onze wanden een lichtgewicht oplossing, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn en transportkosten worden geminimaliseerd.

Met Feijen SP kies je voor constante kwaliteit en duurzaamheid, tegen een vriendelijke prijs. Investeer in onze standbouwwanden en verdien uw investering al na een paar beurzen terug!

Welke formaten?

Op zoek naar specifieke formaten? Onze standbouwwanden zijn standaard verkrijgbaar in formaten zoals 2500, 3000 en 4000 mm x 1000 mm. Neem gerust contact met ons op voor de actuele voorraadpositie. 

Daarnaast kunnen we ook op maat gemaakte formaten produceren, want bij Feijen SP geldt: “Wij maken wat u bedenkt”.

Interesse in traditionele standbouwdeuren of andere mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele opties!

Technische specificaties standbouwanden (pdf-formaat)