+31 (0)26 325 2060
info@feijensp.nl

Welkom bij Feijen SP

Bridge Table: multifunctioneel en demontabel

De in eigen huis ontwikkelde Bridge Table heeft zichzelf nu al bewezen, dat wij een doelmatig product ontwikkeld hadden was al snel duidelijk. Maar wij waren aangenaam verrast door het snelle succes, een succes waarbij multifunctionaliteit en demontabel de uitgaanspunten waren.
Het kenmerkende van de Bridge Table is zijn stoere lijn, die elke ruimte niet alleen net dat beetje extra geeft maar ook waaraan u graag het gesprek aangaat met uw bezoeker.

Wij roemden al zijn veelzijdigheid: een Tafel maar evengoed een Desk, die niet alleen op beurzen een graag geziene gast is, maar zowel bij een evenement als congres kan worden ingezet.

UITGEKIENDE VEELZIJDIGHEID

De Bridge Table is leverbaar in diverse lengte- en hoogtematen, allen in 600 mm breed en kent de volgende standaardafwerking:

  • Praktisch HPL standaard wit.

SAMENGEVAT

De Brigde Table kent vele voordelen, hieronder zetten wij alles nog eens op een rij:

  • Snelle en eenvoudige montage/demontage.
  • Solide verbindingen middels degelijke dubbele slotjes.
  • Geringe gewicht van slechts 30 kg.
  • Kras en stootvaste afwerking, middels 2mm ABS kantenband.
 

Brochure_FeijenSP_NL_2022_Tafels

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om zowel poten als bladen uit te wisselen. Een ander design, LED-inbouwverlichting, lades of deurtjes behoren tevens tot de mogelijkheden. Wij brengen het graag ter tafel, de vele creatieve opties kennen nauwelijks beperkingen om geheel naar eigen wens uw Bridge Table samen te stellen.

Transport, daar is over nagedacht, beschermd in handige kisten, zodat jarenlang zorgeloos beurzen is verzekerd. Nieuwsgierig geworden? Schuif aan, dan bespreken wij de vele mogelijkheden.