+31 (0)26 325 2060
info@feijensp.nl

Welkom bij Feijen SP

Van idee naar realisatie

Bij Feijen SP maken wij wat u bedenkt, wilt u onderdelen voor een project laten frezen, of een simpel paneel, elk product heeft zijn eigen totstandkomingsproces. U kunt zich voorstellen dat het ontwikkelingsproces bij het frezen van een simpel paneel er anders uit ziet dan bij het uitwerken van een geheel project. Beide opties zijn uiteraard mogelijk. Hieronder leest u waar wij u allemaal mee kunnen ondersteunen

Idee

Bij Feijen SP kunnen wij uw ideeën tot leven brengen. Heeft u alleen een idee, nog geen concrete uitwerking of tekening? Geen probleem! Onze mensen en technische tekenaars denken met u mee. Of het nu gaat over een hele serie of een enkel meubelstuk, uiteraard kunnen wij u van dienst zijn.

Technische vertaling van het idee

Als wij alles rondom het idee met u besproken hebben, maken wij daar een technische vertaling van. Onze technische tekenaar werkt uw idee in 3D uit, zodat u een realistisch beeld krijgt van het (eind)product. Tussendoor zult u een 3D-video ontvangen van uw uitgewerkte idee, zodat we zeker weten dat het eindproduct wordt zoals u voor ogen heeft.

Realisatie

Uiteindelijk zullen de technische tekeningen vertaald worden naar het (eind)product. Met behulp van onze geavanceerde CNC-machines en vakkundige mensen op de werkplaats zullen wij dit voor u realiseren. Met behulp van onze spuiterij kunnen wij uw eindproduct de ‘finishing touch’ geven die u gewenst had. Uiteraard zullen wij dit (eind)product op tijd bij uw afleveren.

Tijdens de realisatie wordt er optimaal gebruik gemaakt van het materiaal, voordeel: weinig afval, duurzaam, prijsvriendelijk en aanzienlijk kortere levertijden. Door gebruik te maken van actuele software garanderen wij een constant kwaliteitsniveau, bovendien bent u bij een herhaalopdracht verzekerd van een exacte kopie.

Feijen SP, 3D tekenen, CNC frezen