+31 (0)26 325 2060
info@feijensp.nl

Welkom bij Feijen SP

Systeemvloeren

Bij elke beurs een terugkerend onderdeel: de in eigen beheer ontwikkelde systeemvloeren van Feijen SP.

Al jarenlang in ons aanbod, alom gewaardeerd en met recht een topper. Niet alleen doordat men ze eenvoudig zonder gereedschap kan leggen, maar ook praktische zaken zoals elektrakabels, aan- en afvoer van waterleiding vinden door de vrije ruimte van 55 mm onzichtbaar hun weg.
Altijd vlak en maatvast, geschikt voor elke vorm van afwerking of u nu kiest voor tapijt, laminaat of  een strakke afwerkvloer uit ons eigen vloerenprogramma.

Sterke lichtgewicht

Ondanks het geringe gewicht en het handzame formaat van 1000 x 1000 mm kan het met gemak 800 kilo per vierkante meter trotseren. De kern van PU-schuim met een solide houtomranding garandeert een lange levensduur, met een geringe investering die men na een paar beurzen al heeft terugverdiend.

Succes zit vaak in de eenvoud

Feijen SP systeemvloeren; een vloerplaat. Een stelvoetje meer is niet nodig. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het systeem uit te breiden:

  • Platen met uitsparingen voor leidingen.
  • Invaliden opritplaten.
  • Platen in een aangepast formaat.

Het formaat maakt dat 40m2 vloer opgestapeld niet hoger is dan 2 meter en daardoor eenvoudig per pallet te vervoeren is. Wellicht overbodig te melden maar deze topper, staat hier gewoon op voorraad.

Technische specificaties systeemvloeren (pdf-formaat).