+31 (0)26 325 2060
info@feijensp.nl

Welkom bij Feijen SP

Werken bij Feijen SP

WIE ZIJN WIJ?

Kom werken bij Feijen SP. Wij zijn Feijen SP, een familiebedrijf dat inmiddels al 27 jaar bestaat en gespecialiseerd is in het CNC frezen en het maken van maatwerk producten voor de standbouw, evenementenbranche, zakelijke interieurbranche en de Yacht Industrie. Wij beschikken over een hypermodern machinepark, een eigen meubelmakerij en een spuiterij. Door deze combinatie kunnen wij vrijwel alles maken wat de klant bedenkt. Hierdoor is geen dag hetzelfde en ben je steeds weer bezig met het maken van nieuwe producten.

WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN?

Het Feijen SP team is hecht en bestaat uit ongeveer 25 leuke collega’s, dit varieert van jong naar oud. Medewerkers zijn voor Feijen SP erg belangrijk en wij doen er alles aan om het jou naar je zin te maken. Het personeel op de werkvloer wordt voorzien van Feijen SP kleding, werkschoenen en kundig gereedschap. Uiteraard helpen wij jou graag ontwikkelen in hetgeen dat het best bij je past. Bij Feijen SP bieden wij heftruckcursussen, Bhv-cursussen en leuke workshops. Bovendien is onze werkplaats voorzien van goede geluidsapparatuur, waardoor je swingend de dag door gaat. In onze personeelskantine kun je tijdens de pauzes genieten van een verse kop koffie en twee keer in de week een heerlijke snack/maaltijd. Tijdens de zomer en winter BBQ bouwen wij onze eigen kroeg op in de werkplaats voor een gezellige afsluiting, uiteraard hebben wij de kroeg zelf gemaakt.

Kom jij een kijkje nemen?

Officieel solliciteren daar doen wij niet aan. Wij nemen jou graag mee door de werkplaats en laten je persoonlijk zien wat we jou te bieden hebben. Proef de sfeer, maak kennis met ons team en kijk vrijblijvend of dit echt is wat bij je past.

Openstaande vacatures

Open sollicitaties

Als je van aanpakken weet en geïnteresseerd bent in een baan bij een innovatief bedrijf, stuur dan je open sollicitatie naar afdeling personeelszaken:

carmen@feijensp.nl

Natuurlijk kun je ook gewoon even langskomen of bellen, 026-3252060.